Atentie www.alfaromtrans.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a www.alfaromtrans.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.
Sunt de acord

Filtru pret Filtru pret

Piese auto

Actualizat: Pret
16,50 Lei (Include 19% TVA)
Pompa Ulei TR Pret pe bucata.
+

Actualizat: Pret
53,00 Lei (Include 19% TVA)
Set coliere universale pentru fixat burdufuri pe cardane / planetare; Adaptabile la orice dimensiune intre 28-65mm ( colier mic ) Set de 24 bucati....
+

Actualizat: Pret
[Stoc inexistent]
Set coliere universale pentru fixat burdufuri pe cardane / planetare; Adaptabile la orice dimensiune intre 60-124mm ( colier mare ) Set de 24 bucati....

Actualizat: Denumire Pret Descriere
0,30 Lei (Include 19% TVA)
Teu stropgel, teu apa auto. Pret pe bucata. Cantitate 100 buc. / punga Se poate monta in diverse aplicatii.
+


Actualizat: Pret Descriere
[Stoc inexistent]
Filtru decantor benzina mare Pret / buc.

Actualizat: Pret
2,00 Lei (Include 19% TVA)
Filtru decantor benzina mic Pret pe bucata.
+

Actualizat:
15,50 Lei (Include 19% TVA)
Pompa amorsare auto dreapta. Are supapa de sens. Mustiuc metalic. Se poate folosii in diverse aplicatii : auto, mecanice, sanitare etc.
+

Actualizat:
15,50 Lei (Include 19% TVA)
Pompa amorsare auto cu cot Are supapa de sens. Mustiuc de plastic. Se poate folosii in diverse aplicatii : auto, mecanice, sanitare etc.
+

Actualizat: Pret Descriere
[Stoc inexistent]
Filtru ulei RABA S721 Pret pe bucata.