Atentie www.alfaromtrans.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a www.alfaromtrans.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.
Sunt de acord

Program de lucru

L-V : 08.00 - 18.00

S : 08.30 - 13.00

D : Închis

Agent curatare GOLD APC 500ml

22,00 Lei
080719-3
+

Produs profesional HEK, fabricat in POLONIA.

Gold APC este un agent de curățare cu o gamă largă de aplicații. 100% concentrat pentru utilizarea în interiorul și în exteriorul vehiculului. Înlătură profund murdăria, zdrobind particulele, lăsând o suprafață curată și parfumată.

Aplicare: Gold APC poate fi folosit pe diferite tipuri de pete de grăsime. Ideal pentru curățarea tapițeriei, intradosurilor, scaunelor din vinil sau din piele. Îndepărtează perfect petele de pe anvelope, caroserie și compartimentele motorului. Produsul nu lasă urmă chimice sau de decolorare. Sigur pentru utilizare pe orice suprafață.

Instrucțiuni de utilizare

• Agitați sticla înainte de aplicare

• Testați produsul într-un loc în care nu se vede

• Amestecați concentratul cu apă 1: 3 - în caz de murdărie multă, 1:12 în caz de murdărie puțină

• Aplicați pe suprafața care trebuie curățată și lăsați să se usuce timp de maximum 60 de secunde

• Ștergeți suprafața cu o cârpă din microfibră sau spălați cu apă

• Repetați procesul dacă murdăria nu a fost îndepărtată într-un mod satisfăcător

Avertizare: H315: Iritant pentru piele. H318: Provoacă leziuni oculare grave.
P280: Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/echipament de protecție a ochilor/echipament de protecție a feței. P281: Utilizați echipamentul individual de protecție necesar. P302 + P352: ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: Spălați cu mult săpun și apă. P305 + P351 + P338: ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact, dacă sunt prezente și ușor de îndepărtat. Continuați să clătiți. P501: Aruncați conținutul/recipientul în conformitate cu reglementările aplicabile. Depozitați într-un loc răcoros și bine ventilat de la +5 până la +25 grade.

Conține: 4-sodiu edetat <5%, hidroxid de sodiu, surfactanți neionici <5%, parfumuri.#

Pret pe bucata