Atentie www.alfaromtrans.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a www.alfaromtrans.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.
Sunt de acord

Program de lucru

L-V : 08.00 - 18.00

S : 08.30 - 13.00

D : Închis

Solutie curatare jante HEK 500ml - WHEEL RIMS CLEANER

33,00 Lei
080719-5
+

Produs profesional HEK, fabricat in POLONIA.

Soluție tip spray pentru curățare a jantelor, un produs foarte eficient și eficace pentru curățarea jantelor mașinii cu așa-numitul efect de sângerare. Produs cu consistență de gel. Îndepărtează perfect murdăria metalică de pe jante și lac. Ideal pentru îndepărtarea ruginii vechi sau a murdăriilor majore de pe plăcuțele de frână.

Utilizare:

1. Asigurați-vă că janta este rece și folosiți produsul într-o zonă întunecată și bine ventilată

2. Pulverizați agentul de curățare a jantelor pe roți.

3. Așteptați câteva minute fără a lăsa să se usuce

4. În acest moment, preparatul incolor care își schimbă culoarea în mov curăță suprafața jantelor

5. Dacă este necesar, puteți utiliza o perie pentru roți

6. Clătiți jantele roților cu apă sub presiune

ATENȚIE: Înainte de utilizare, testați întotdeauna într-un loc în care nu se vede!

Măsuri de precauție

P280 Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/echipament de protecție a ochilor/echipament de protecție a feței. Răspuns P301 + P330 + P331 ÎN CAZ DE ÎNGHIȚIRE: clătiți gura. NU provocați voma. P302 + P352 ÎN CAZ DE CONTACT DE PIELEA: Spălați cu mult săpun și apă. P304 + P340 ÎN CAZ DE INHALARE: Scoateți persoana la aer curat și mențineți-o în stare de repaus într-o poziție confortabilă pentru respirație. P305 + P351 + P338 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact, dacă sunt prezente și ușor de îndepărtat. Continuați să clătiți. P308 + P310 ÎN CAZ DE expunere sau de posibilă expunere: Contactați imediat CENTRUL DE INTOXICAȚII sau un medic. Conține: Tioglicolat de amoniu 71%, <5% surfactanți neionici.

Pret pe bucata.