Atentie www.alfaromtrans.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a www.alfaromtrans.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.
Sunt de acord

Program de lucru

L-V : 08.00 - 18.00

S : 08.30 - 13.00

D : Închis

Solutie curatat interior 500ml - INTERIOR DRESSING NATURAL

33,00 Lei
090719-1
+

Produs profesional HEK, fabricat in POLONIA.

Interior Dressing Neutral este un produs specializat creat pentru curățarea și îngrijirea materialelor plastice din interiorul unui vehicul. De asemenea, poate fi folosit pentru curățarea materialelor din cauciuc, carbon, vinil sau piele ecologică. Produsul lasă o suprafață ușor întunecată. Protejează împotriva decolorării și a fisurilor. Produsul are proprietăți antistatice. Interior Dressing Neutral este caracterizat de un miros foarte plăcut de portocală și ciocolată.
Utilizare:
1. Agitați înainte de utilizare
2. Aplicați produsul pe un aplicator sau o lavetă din microfibră
3. Aplicați direct pe suprafață


Măsuri de precauție:

H319 Iritant pentru ochi.
Poate provoca o reacție alergică.
Fraze de precauție:
P264 Spălați-vă bine pe mâini după utilizare.
P280 Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/echipament de protecție a ochilor/echipament de protecție a feței.
P305 + P351 + P338 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact, dacă sunt prezente și ușor de îndepărtat. Continuați să clătiți.
P337 + P313 Dacă iritarea ochilor persistă: consultați medicul.

Conține: Surfactanți neionici 10%, surfactanți anionici 2.5%, compozițe parfumată, culoare, agent de îngroșare, 5-cloro-2-metil-3- (2H) - amestec de izotiazolonă cu 2-metil-3 (2H) -izotiazolonă (3: 1).

Pret pe bucata