Atentie www.alfaromtrans.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a www.alfaromtrans.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.
Sunt de acord

Program de lucru

L-V : 08.00 - 18.00

S : 08.30 - 13.00

D : Închis

Spuma activa HEK 500ml - ACTIVE FOAM

29,00 Lei
080719-1
+

Produs profesional HEK, fabricat in POLONIA.

Spumă activă destinată prespălării vehiculului. Datorită amestecului unic de substanțe, spuma pătrunde foarte bine în particulele de murdărie. Ideală pentru curățarea caroseriei, precum și a componentelor din plastic sau cromate. Este 100% sigur pentru lacuri, ceară și acoperiri ceramice. SPUMA ACTIVĂ HEK protejează caroseria împotriva depunerii murdăriei și a microdeteriorării.

Utilizare:

1. Asigurați-vă că caroseria vehiculului este rece

2. Puneți spuma în aparatul de spumat. Recomandăm să faceți o concentrație de 1: 5

3. Acoperiți cu spumă mașina uscată și murdară, începând să pulverizați de jos în sus

4. Așteptați ca SPUMA ACTIVĂ HEK să se înmoaie și îndepărtați stratul superior de murdărie. Cu toate acestea, nu lăsați produsul să se usuce

5. Spălați spuma începând de sus spre partea inferioară a vehiculului folosind un dispozitiv de spălat sub presiune

Măsuri de siguranță: H315: Iritant pentru piele. H318: Provoacă leziuni oculare grave. P264: Spălați bine după utilizare. P280: Purtați mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/echipament de protecție a ochilor/echipament de protecție a feței. P305 + P351 + P338: ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu atenție cu apă timp de câteva minute. Scoateți lentilele de contact, dacă sunt prezente și ușor de îndepărtat. Continuați să clătiți. P310: Contactați imediat CENTRUL DE INTOXICAȚII sau un medic. P332 + P313: În caz de iritare a pielii: A se solicita sfatul medicului/asistență medicală. P362: Scoateți îmbrăcămintea contaminată și spălați-o imediat înainte de reutilizare. Conține: <15% alcool, C9-11, etoxilat; sarea sodiului N- (2-carboxietil) -N- (2-etilhexil) -β-alaninat, <5% sodiu 1-hidroxietilenă-1, acid 1-difosfonic <5% surfactanți neionici, aromă și colorant.

Pret pe bucata.