Atentie www.alfaromtrans.ro utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a www.alfaromtrans.ro cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.
Sunt de acord

Program de lucru

L-V : 08.00 - 18.00

S : 08.30 - 13.00

D : Închis

Vopsea anvelope EKO BLAK - 1 Litru

50,00 Lei
090719-2
+

Produs profesional HEK, fabricat in POLONIA.

Vopseaua specială pentru anvelope sub formă de concentrat asigură o acoperire durabilă. Pentru anvelopele utilizate și reșapate, aceasta oferă un nou aspect negru cu un finisaj delicat de satin. Acoperă urmele de calcar și murdărie. Produsul se usucă repede și nu se poate șterge. Concentrat pentru diluare cu apă pentru aplicarea manuală și cu pulverizatorul. Utilizare: 1. Agitați pentru a obține o consistență omogenă 2. Diluați concentratul cu apă 1:1 -1:3 3. Aplicați manual pe anvelopă sau cu pulverizatorul și lăsați să se usuce

Măsuri de precauție: Produsul este destinat utilizării profesionale. Folosiți echipament de protecție a ochilor și a corpului. În cazul contactului preparatului cu ochii, clătiți ochii. Evitați contactul cu pielea. În caz de înghițire, consultați un medic. Produsul nu este potrivit pentru utilizare de către copii. Păstrați ambalajul bine închis într-o încăpere bine ventilată și protejați-l de îngheț.

Cantitate: 1 Litru

Pret pe bucata.